Barcelona On Line
Català Castellano English Français Italiano

El teu creuer      
:: Cerca ràpida
Hotel
Apartament
Hotel + Apartament
Creuers
Activitats,
 Tours, serveis...

Arribada:
Sortida:  
Nits   
Cerca hotels    Apartaments
DES D'ESPANYA: 902 88 70 17
DES DE FORA:+34 933 437 993


Descobreix Barcelona i la Mediterrània


Per què un creuer?
Vols viatjar? ¿Descobrir unes de les ciutats més increïbles de la Mediterrània? Ja has pensat en fer un creuer?
És l'ocasió ideal per relaxar-te mentres la tripulació et cuida ... Fes com milions de viatgers cada any, vine a visitar aquest meravellós racó del món.
Troba el creuer que et correspon amb l'àmplia oferta de creuers que et proposem des de o cap a Barcelona.
Vols conèixer la Mediterrània?
Gaudeix de la bellesa de l'atractiu Mediterrani i descobreix les ciutats més boniques de la regió començant per la ineludible ciutat de Barcelona. Diversos itineraris s'ofereixen segons el teu gust.
En aquesta pàgina, troba tot el que cal saber per fer un creuer amb sortida o arribada a Barcelona!

El port de Barcelona

L'accés al port de Barcelona és molt fàcil i els mitjans són nombrosos. Líder a Europa en termes de creuers i segon del món, el port de Barcelona es situa entre la desembocadura del riu Llobergat i el barri de la Barceloneta.

El port té 7 terminals internacionals de passatgers, i un ampli ventall d'empreses especialitzades del sector està al teu servei.

Puerto de Barcelona
Com anar al port?
  • Des de l'aeroport: Pots prendre els transports en comú per arribar fins al port de Barcelona però hauràs de fer diversos canvis. Sinó, pots agafar un taxi (solució més ràpida) fins al Terminal requerit. Et costarà com 25 € -30 €.
  • Des de el centre: El port es troba al Port Vell al final de la Rambla. Com que hi ha diferents terminals més o menys allunyats de la Rambla, hauràs d'agafar el bus blau per arribar a la teva terminal. Pots arribar en Metro fins a la parada Drassanes (L3) a només cinc minuts de la Plaza de Colón. Després, agafa l'autobús blau fins teu Terminal.
Quan arribis a Barcelona
Pots agafar l'autobús blau que passa amb una freqüència de 20 minuts i que comunica els diferents terminals a la plaça de Colón, sota de les Rambles, prop de la parada de Metro Drassanes (L3). Després, utilitzes el metro per arribar al teu hotel o als llocs més bonics de Barcelona.
El bitllet senzill val 2 €, el de l'anada i tornada 3 €.
També hi ha taxis que et portaran del terminal al centre per aproximadament 8 € -10 €.

Gaudeix de l'ocasió per a descobrir Barcelona

No pots passar per Barcelona sense descobrir les meravelles de la ciutat!

Queda't uns dies a Barcelona per a descobrir les meravelles de Gaudí, les platges barcelonines, les botigues trendy, la vida nocturna de la ciutat i tantes coses més...
T'ajudem a trobar l'hotel que et correspongui més a prop del port o al centre.

Reserva el teu allotjament a la nostra web. O si prefereixes fer-ho per telèfon, truca al 902 80 70 17 des d'Espanya o des de l'estranger al 34 93 343 79 93. O mitjançant email a la seguent direcció central@barcelona-on-line.es

Puedes disfrutar de la ocasión para visitar la magnífica ciudad de Barcelona. ¡Descubre todas nuestros servicios!