Servei gratuit de reserves: Allotjament Apartaments
Restaurants
Rent a car Visites guiades Visites en bici
Flamenc Week-end_creuer Bus_turístic
Grups Empreses

 

Visites guiades

Visites Turístiques Visites a MidaRutes Especials

   
   

Visites guiades a mida per Barcelona i Catalunya

Barcelona és una ciutat que ofereix mil aspectes diferents. La seva història, art, cultura i actualitat, han convertit a aquesta ciutat del Mediterrani en una font inacabable de possibles recorreguts, visites, explicacions, etc.

Si voleu fugir del típic recorregut turístic, o voleu personalitzar la visita pel vostre grup; si teniu algun interès especial en algun aspecte de la ciutat (art romànic, per exemple); si voleu combinar una visita per la ciutat i una altre pels voltants; si voleu aprofundir en algun tema específic (Exposició Universal o Jocs Olimpics del 92, per exemple); si voleu conèixer a fons algun dels nostres museus (Museu Nacional d'Art Romànic, Museu Picasso, Museu d'Història de la Ciutat, per exemple); o si simplement voleu fer una visita turística, però exclusiva....

Per a grups o grupets, Icono Serveis Culturals, us dissenya la visita a mida: podeu enfatitzar els punts d'interès que vosaltres creieu més adients, o bé, deixar-vos aconsellar pels responsables d'Icono, guies especialistes, en art, cultura, història, arquitectura i turisme.

En qualsevol idioma, a peu, en bus, visites de 4 hores, de 6 o tot el dia....

Podeu consultar alguns exemples, però recordeu que Icono us pot dissenyar i aconsellar qualsevol altre idea que tingueu.

Per a consultes o reserves, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

         
   
Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació